COACHING
VOOR WIE?voor_wie.html
DE COACHde_coach.html
CONTACTcontact.html
MARCELhome.html
ADRIAANSEhome.html
COACHING PROFESSIONALShome.html
 
TARIEVENtarieven.html
VOORWAARDENvoorwaarden.html
CONTACTcontact.html
COACHING

Effectieve coaching versterkt jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jij weet als professional dat er lef nodig is om in de praktijk jouw koers te varen. Vertrouw jij op jouw oordeel? Geef jij effectief leiding aan jezelf en anderen? Komen jouw ambities overeen met jouw dagelijkse realiteit? En hoe zet jij een stap vooruit?

Vaak zegt iemand dat hij zich speelbal voelt van zijn omgeving en zich heen en weer laat slingeren tussen de meningen en wensen van anderen. Dat hij zich ingeperkt voelt om zelf te kiezen en daarom niet verder komt. Herken jij dat?

Keuzevrijheid vraagt het creëren van ruimte voor jezelf. Mijn vraag aan jou is: Heb jij voldoende ruimte om jouw koers te varen?

Coaching is een beproefde vorm van begeleiding die uitgaat van de kracht tot verandering; jouw verandering. Door de inzet van effectieve technieken wordt in korte tijd resultaat geboekt. Bij coaching staan drie vragen centraal: Wie ben jij? Wat wil jij? Wat kan jij? Coaching draait daarmee om jou. En omdat jij als individu nooit losstaat van jouw omgeving, gaat het bij coaching ook altijd om de context: jij en de ander.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek!
© 2013 MARCEL ADRIAANSE COACHING
CONTACTcontact.html

<h1>marcel adriaanse coaching | coach amsterdam bergen nh

artsen medisch juristen creatieven executive

persoonlijk zakelijk succes

verandering leiderschap management</h1>