VOOR WIE?
DE COACHde_coach.html
CONTACTcontact.html
MARCELhome.html
ADRIAANSEhome.html
COACHING PROFESSIONALShome.html
COACHINGcoaching.html
 
TARIEVENtarieven.html
VOORWAARDENvoorwaarden.html
CONTACTcontact.html
VOOR WIE?

Mijn coachingpraktijk richt zich specifiek op ‘high potentials’ en hoger opgeleiden in het bedrijfsleven en de non-profitsector, artsen, creatieven en juristen. Juist professionals in hun vakgebied hebben baat bij effectieve begeleiding om stappen vooruit te zetten in hun ontwikkeling.

De aanleiding voor coaching kan verschillen: behoefte aan verdieping, het (door)ontwikkelen van specifieke kwaliteiten, het doorbreken van blokkades of het vormgeven van een nieuwe situatie in jouw leven. En of het nu gaat om het omgaan met verandering of het versterken van jouw persoonlijke effectiviteit, de dagelijkse hectiek laat vaak weinig tijd over voor stilstaan bij jouw gedrag en de keuzes die jij maakt. Dat lukt wel in dialoog met een externe gesprekspartner die jou uitdaagt naar binnen te kijken. Op veilige afstand van jouw dagelijkse realiteit.

Als coach vervul ik die rol van onafhankelijke gesprekspartner. Ik zet mij in om jou effectief te begeleiden bij jouw ontwikkeling. Coaching is daarmee een investering in jezelf: de ruimte creëren die beweging mogelijk maakt.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek!
© 2013 MARCEL ADRIAANSE COACHING
CONTACTcontact.html

<h1>marcel adriaanse coaching | coach amsterdam bergen nh

artsen medisch juristen creatieven executive

persoonlijk zakelijk succes

verandering leiderschap management</h1>